Samen werking in het kort.

Omdat ik als zelfstandig kraamverzorgde werk mag ik (nog) niet rechtstreeks declareren bij de zorgverzekeraars, helaas. Daarom moet het op een wat ingewikkelde manier voor jullie, voor mij is het al gesneden koek. Ze kunnen het nog steeds niet makkelijker maken…..

  • Je schrijft je in via www.hennyskraamzorg.nl bij Inschrijvingen.
  • Ik krijg daarvan een seintje en naar aanleiding van de inschrijving ga ik je inschrijving bij één van mijn match-sites*.
  • Daarna krijg je van mij een mailtje dat de inschrijving bij de matchsite is geplaats en bij welke matchsite dit is gedaan.
    Als het nodig is moet je jezelf aanmelden bij je zorgverzekeraar. Hoef je dit zelf niet te doen, dan doet mijn matchsite dit zodat je, indien je er voor verzekerd bent, een kraampakket krijgt thuis gestuurd.
    Als je bij de aanmelding bij je zorgverzekeraar aangeeft dat je zorg van Henny’s Kraamzorg krijgt, kun je te horen krijgen dat zij daar geen contract mee hebben en dat je geen volledige vergoeding kan krijgen. Noem daarom altijd de naam desbetreffende matchsite!
    Laat je hierdoor niet afschrikken!! Neem aub contact met mij op bij problemen!

*Na de zorg wordt de wettelijke E(igen)B(ijdrage) geïnd door mijn matchsite of door mijzelf. Ook dit is weer afhankelijk van de afspraken die de zorgverzekeraars met de matchsites hebben gemaakt. Afhankelijk van hoe je verzekerd bent, moet je deze EB betalen!