Gastenboek

95 gedachten over “Gastenboek”

 1. Bericht: Lieve Henny,

  Wij willen jou enorm bedanken voor jouw onzettend goede hulp tijdens onze kraamweek. Je bent betrokken, ziet wat er moet gebeuren en je bent een hele harde werker. Ook vond ik het fijn dat je betrokken was bij mij en er op toe zag dat ik genoeg (lichamelijke) rust pakte.

  Heel erg bedankt voor alle goede zorgen, tips en lekkere lunchgerechten en fruitcocktails die je jebt gemaakt!

  Veel liefs van Sebastiaan, Jenny, Norah en Thijs

  Beantwoorden
 2. Lieve Henny,

  Wat was het weer een leerzame en gezellige week! Wij zijn dankbaar voor alles wat je hebt gedaan. De verzorging voor onze dochter, voor mij en ons gezin, de lekkere fruit cocktails, de goede adviezen en de gezelligheid.

  Zoals we al eerder hebben aangegeven, iedereen verdient zo’n goede start met ouderschap. Je bent een harde werker en hebt oog voor elk detail.

  Liefs,

  Bas, Renske, Finn en Nora

  Beantwoorden
 3. Lieve Henny,

  We kijken terug op een heerlijk ontspannen kraamweek en dat hebben we voor een heel groot deel aan jou te danken!

  Je gaf ons praktische tips rond de verzorging van Bram, we hebben prettige gesprekken gevoerd, je verwende ons met de lunch en heerlijke fruitsalades (die zelfs Peter-Paul overtuigden!), het huis is nog nooit zo schoon geweest en bovenal was ons zoontje Sepp ontzettend blij met je. De knuffel die hij jou gaf toen we afscheid namen is wat mij betreft alles zeggend.

  Heel veel dank Henny, voor de warmte en rust die je ons de kraamweek hebt gebracht!

  Liefs Peter-Paul, Jolanda, Sepp en Bram

  Beantwoorden
 4. Lieve Henny,
  Wederom heb heb je ons hele gezin fantastisch door de kraamweek heen geholpen. Wat fijn dat je voor de derde keer bij ons in huis wilde komen om kraamzorg te verlenen. Geweldig hoe je altijd exact ziet waar op dat moment/dag de hulp nodig is. Bedankt voor al je adviezen en liefdevolle verzorging.

  Lieve groet, team Kleijn
  Jacobine, Lennaert, Charlotte, Edith, Vivian en Arthur

  Beantwoorden
 5. Lieve Henny,

  Wat hebben wij een ontzettend fijne kraamweek gehad dankzij jou. Je hebt ons ontzettend veel geleerd en heel goed geholpen! Door jou konden we thuis tot rust komen en nog meer van onze kleine man genieten. Dankjewel voor de fijne week!

  Liefs,
  Gert, Michelle en Mees

  Beantwoorden
 6. Lieve Henny,

  Wat heb jij goed voor ons gezorgd in de kraamweek! We zijn je heel dankbaar voor alle hulp in het huishouden, informatie over borstvoeding en dat je hebt geconstateerd dat Tygo een verkorte tongriem heeft. We gaan je missen. We zouden je aan iedereen aanraden.

  Liefs,
  Stefan, Charissa, Veerle en Tygo

  Beantwoorden
 7. Lieve Henny,

  Heel erg bedankt voor een super relaxte kraam week. We hebben heel erg genoten doordat jij ons enorm geholpen hebt in het huishouden en je had goede tips mbt de borstvoeding en Noud zijn tongriem. We zijn erg blij dat we er zo vroeg mee heen zijn gegaan. Demi is super blij met het speelgoed wat ze van je gekregen heeft, super lief! Ik wens iedereen een ‘Henny’ toe in de kraam week.
  Liefs Derkjan, Kim, Demi en Noud

  Beantwoorden
 8. Lieve Henny,

  Wat waren wij blij met jou in onze kraamweek! Met alle geduld heb jij ons alles geleerd, beantwoorde je onze vragen en heb je ons zo goed geholpen. Naast dat je heel goed voor ons zorgde, was het ook ontzettend gezellig dat je er was. Wij kijken heel positief terug op deze week en zullen we er nog regelmatig aan terug denken. Henny je bent een topper!

  Liefs van Didrik, Laura en Nina

  Beantwoorden
 9. Lieve Henny,

  Allereerst een dikke dankjewel voor jou, want wat kijken wij terug op een fijne kraamweek! Bijzonder ook, omdat jij voor een derde keer bij ons kwam. We vinden je deskundig, bent goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, adviseert en bij twijfel over wat je ziet geef je advies over wat eventuele vervolgstappen kunnen zijn voor ons als ouders.

  Je bent behalve hartstikke professioneel ook een heel gezellig mens, met leuke humor en een harde werker. Daarnaast heb je oog voor alle gezinsleden, bijvoorbeeld toen onze oudste dochter ziek werd dacht je mee, dat was heel fijn!

  Ja, Henny, het zit er dan toch echt op, het afscheid is definitief! Maar mocht je nog weer met je caravan langs broezen, toeter dan vooral, dan zullen wij ‘automatisch’ terugzwaaien 🙂

  Beantwoorden
 10. Lieve Henny,
  Wat was het fijn om jou bij ons te hebben tijdens de kraamweek!
  Je gaf ons het juiste steuntje in de rug waardoor we een goede start hebben gemaakt en we nu nog elke dag weer genieten van de kleine man!
  We voelden ons gelijk vanaf moment 1 op ons gemak, alle vragen konden gesteld worden en zo voelde we ons zeker genoeg om het zonder jou verder te kunnen.
  Bedankt voor je wijze adviezen, vakkundigheid en gezelligheid!
  Liefs Erwin, Manon en Jorn

  Beantwoorden
 11. Lieve Henny,

  Bedankt voor een fijne start na de geboorte van onze kleine. Je hebt ons top verzorgd en ontzorgd en wat werden we toch elke dag verwend. We hebben nog nooit in één week tijd zoveel moeten leren, maar dankzij jou is dat allemaal gelukt. Dank voor jouw harde werken, de kennis die je hebt overgedragen, je humor tussendoor en standvastigheid. Je bent een kraamverzorgende om te koesteren!

  Veel liefs en wie weet tot ziens!
  Job en Carlijn

  Beantwoorden
 12. Lieve Henny,

  Nogmaals bedankt voor de geweldige kraamweek die je ons hebt gegeven. Je bent een luisterend oor geweest voor ons en een geweldige steun. Je hebt ons laten zien dat een kraamtijd ook heel fijn kan zijn. Je bent een topper en een groot voorbeeld voor je vak!

  Liefs, Familie Bos

  Beantwoorden
 13. Lieve Henny, zoals we aan het eind van de kraamweek al tegen je zeiden; het heeft zo moeten zijn dat we uit ‘nood’ bij jou uitkwamen en jij heel toevallig nog ruimte had. Wat een topper ben jij! We hebben je echt als steun en toeverlaat ervaren. Je kennis en kunde maar ook zeker je nuchtere en positieve houding hebben een groot verschil gemaakt in de (op)start van de borstvoeding en de hele ervaring daaromtrent. In de overige tijd heb je bergen werk verzet en had je ook nog eens alle aandacht voor ons andere dochtertje ( ‘Heeeennnny’ 😉 ) Dankjewel voor alles! Liefs van ons 4

  Beantwoorden
 14. Lieve Henny,
  Wat zijn wij blij dat we jou als kraamverzorgende hadden. Je kon goed aanvoelen wat we nodig hadden, zo kon je goed inspelen op waar Maaike behoefte aan had en wat ze na een gecompliceerde bevalling kon. We hebben heel veel van je mogen leren en veel met je mogen lachen. Daarnaast had je als duizendpoot alles onder controle en konden wij in de kraamweek maximaal genieten van onze zoon. Dank voor alles!🍀
  Liefs,
  Harm & Maaike

  Beantwoorden
 15. Lieve Henny,

  We zijn jou erg dankbaar voor de mooie en fijne kraamweek die we hebben gehad. Lavie is ons eerste kindje dus er kwamen een hoop nieuwe dingen op ons af toen we thuis kwamen met haar. Wij merkten gelijk al dat je super veel kennis en ervaring hebt in je werk als kraamverzorgster. We zijn zelfs op advies van jou naar de tongriem kliniek geweest en dat bleek ook nodig te zijn. Er wordt door jou veel verder gekeken dan alleen het verzorgen van moeder en kind. Jij hebt ons handvaten gegeven om vertrouwen te krijgen in het verzorgen van ons kindje. Dat heeft ons echt goed geholpen. Wij kijken terug op een hele mooie eerste week met onze Lavie en daar heb jij een groot aandeel in!
  Veel liefs Julien, Vera en Lavie

  Beantwoorden
 16. Lieve Henny,

  Anderhalve week later dan de uitgerekende datum kwam ons kleine meisje eindelijk. Helaas kon jij daardoor niet bij onze eerste vier dagen zijn, maar o wat was het fijn dat je daar was de vijfde dag. In de paar dagen die je bij ons bent geweest heb je ons zo ontzettend veel geleerd, hebben we hele fijne gesprekken gevoerd en heb je ons vol zelfvertrouwen achter gelaten. Jouw flexibiliteit, warmte, humor en ervaring heeft ervoor gezorgd dat alles op rolletjes begon te lopen en wij volledig werden ontzorgd in huis. Alle enthousiaste verhalen die we over je gehoord hadden zijn meer dan terecht. Nogmaals ontzettend bedankt & hopelijk mogen we een eventuele volgende keer de hele week met jou genieten!

  Heel veel liefs Thom, Marloes & Liz

  Beantwoorden
 17. Lieve Henny,
  Bij ons kwam je omdat onze Elsemiek te laat kwam en de andere baby van de kraamzorg die zou komen te vroeg. In overleg met ons kwam jij.
  Wat hebben we een geweldige kraamweek met je gehad. Ontzettend goede zorg en we hebben ons geen moment ongemakkelijk gevoeld.
  Daarnaast was het voor onze zoon Thijmen ook een groot feest dat je er was, hij straalde als jij binnen kwam.
  Op alle aspecten zijn we heel blij met je Henny!
  De week is dan ook heel erg snel voorbij gevlogen.

  Veel liefs,
  Elsemiek, Lisanne, Pieter en Thijmen

  Beantwoorden
 18. Lieve Henny,

  Ik denk dat jij 1 van de eerste was die wist dat wij een tweede kindje zouden krijgen. Na de eerste echo heb ik direct jou gebeld omdat ik weet hoe geliefd je bent. Gelukkig had je nog niemand staan en kon je bij ons zijn tijdens de kraamweek! En wat hebben we het fijn gehad. Al jou goede hulp en adviezen hebben ons goed geholpen. De week is voorbij gevlogen. Wij hebben genoten van jou aanwezigheid en op de laatste dag had ik het er moeilijk mee dat het erop zat. Henny, bedankt voor alles en mocht er een derde komen ben jij weer de eerste die ik bel!

  Veel liefs,
  Roel, Sanne, Novan en Livia

  Beantwoorden
 19. Lieve Henny,

  Een weekje was je bij ons en je hebt ons goed geholpen met alles, humor had je wel waardoor het niet saai was.
  Ik kon heerlijk mezelf zijn hoefde me nergens voor de schamen en liet alles stap voor stap zien hoe iets moest.
  Je kan echt merken dat je van je werk houd en het ook met liefde doet!
  Je heerlijke fruitcocktails missen wij nu al en je zorgde altijd dat we eten kregen (aangezien ik dat nog wel is snel vergeet) alles was netjes en schoon.
  Ik vond het een hele fijne kraamweek en we willen ons ook echt hartelijk bij je bedanken voor alles!

  Beantwoorden
 20. Lieve Henny,

  Bedankt voor een hele fijne kraamweek. Dankzij jou hebben wij kunnen ervaren hoe een kraamweek ook kan zijn. Je goede zorgen, nuchterheid, adviezen en heerlijke humor hebben deze week voor ons onvergetelijk gemaakt. Nogmaals heel erg bedankt!

  Liefs Erik Jan, Fennalie, Eva en Jarne

  Beantwoorden
 21. Dankzij Henny hebben wij een ontzettende fijne kraamweek gehad. Henny heeft een ontzettend goed oog voor haar vak. Goede tips en begeleiding toen het met de borstvoeding en de voeding van onze zoon niet goed liep.
  Ze heeft ons super begeleid in alles, ze hield alles heerlijk schoon en elke dag stond er een “verrukkelijke” fruitcocktail voor ons klaar!
  We hebben gelachen en konden fijn praten. En ze zorgde er voor dat er elke dag in ieder geval 1 uur ‘verplichte’ rust was. Daarnaast was ze zo liefdevol naar onze 2 kinderen. Onze oudste dochter was helemaal gek met haar en ze heeft haar er helemaal in betrokken. Zo was er zelfs een cadeautje toen onze dochter in de kraamweek jarig was.

  Lieve Henny, nogmaals dank voor alle goede zorgen!
  Alle goeds en alle liefs,
  Erik, Ilona, Lani en Odin Kamphuis

  Beantwoorden
 22. Een betere kraamweek hadden wij ons niet kunnen wensen Henny!
  Heerlijke tijd gehad, de begeleiding was echt een dikke 10 en we zijn heel zelfverzekerd de kraamweek uit gegaan met ons drietjes.
  Natuurlijk ook enorm genoten van de gezelligheid, de fruitsalades, de fotoshoots, de heerlijke lunch en het verplichte rustuurtje wat je ons met veel liefde oplegde, terwijl jij het huis poetste en Julian in de watten legde.
  Wat was het jammer dat je weg ging, maar wat heb je ons goed voorbereid.
  100x dank lieve Henny!

  Beantwoorden
 23. Lieve Henny,

  Heel erg bedankt voor de fijne kraamweek met onze tweeling! Wij hadden je ook in de periode toen onze dochter Julia was geboren en hebben die periode zo fijn ervaren dat wij nu ook voor jou hebben gekozen. Je hebt ons weer heel goed op weg geholpen met je kennis en ervaring. Aandacht voor de borstvoeding, de lekkere fruithapjes/drankjes, de actie die je ondernam toen ik koorts kreeg, het huis was netjes, schoon en opgeruimd en onze peuter die je goed betrok bij alles.

  Nogmaals veel dank!

  Liefs,
  Jan Maarten, Marije
  Julia, Hugo en Lucas

  Beantwoorden
 24. Lieve Henny,

  Wat zijn wij blij dat jij ons heb bijgestaan in de kraamweek. Een tweeling, een nieuwe boerderij en een compleet ander leven dat is wat wij in een korte periode hebben meegemaakt. Onze kleine Dax die even wat meer zorg nodig had ivm zijn gewicht daar heb je alles aan gedaan. Alle flesjes die er waren hebben we getest om het Dax zo aangenaam mogelijk te maken en vooral dat hij goed ging drinken.

  De heerlijke fruithapjes, de heerlijke schone bedden en de gezellige gesprekken maken jou een topper. Je heb veel kennis binnen je vak!

  Lieve Henny heel erg bedankt voor de fijne week! Wij zullen je zeker aanbevelen indien iemand nog opzoek is naar een goede kraamzorg.

  Veel liefs,

  Remco, Cathy, Diek & Dax
  Arno & Ewald

  Beantwoorden
 25. Lieve Henny,

  Wat hebben we een fijne kraamweek gehad! We moeten je helaas alweer missen. Je vrolijkheid, deskundigheid en gezelligheid hebben gezorgd voor een top week. Lekkere fruitcocktails, cupcakes maken met grote zus, je deed het allemaal. Daarnaast zorgde je voor rust en regelmaat, heel fijn!

  Henny we missen je, Joline vraagt nog steeds: “Wanneer komt Henny weer met mij kleien?” 😉

  Bedankt voor de gezellige en leerzame week vol met tips en tricks!

  Lieve groet,
  Gerben, Harma
  Joline & Rubin

  Beantwoorden
 26. Lieve Henny,

  Wat zijn wij blij dat je bij ons was in de kraamweek.
  De rust die je bracht bij ons in het gezin door al je kennis en ervaring, en door altijd net dat beetje extra te doen.
  We hoefden zelf nergens aan te denken en konden alle aandacht schenken aan onze kinderen. En ondanks dat het ons tweede kindje was hebben we zo veel nieuwe dingen geleerd.
  Je houdt van je werk en dat is ook het gevoel wat je meegeeft.
  Bedankt voor alles!

  Liefs Tony, Annigje, Maaike en Wim

  Beantwoorden
 27. Lieve Henny,

  Wij kijken terug op een hele fijne kraamweek met jou. Het was voor ons een onvergetelijke periode. Je hebt ons veel geleerd en een hele fijne start gegeven op het ouderschap. Voor alle aanstaande papa’s en mama’s die een warme en leerzame kraamweek willen, echt een aanbeveling!

  Dikke knuffel van Bas, Renske en Finn.

  Beantwoorden
 28. Wat was de kraamweek met jou een superfijne ervaring! Je hebt ons heel veel nieuwe dingen geleerd, vertrouwen en rust gegeven, we hebben gelachen en ook was er ruimte voor een traan, je hebt vooral laten zien dat die roze wolk dus echt bestaat! De eerste dag zonder jou was gewoon weer een beetje vreemd! Heel erg bedankt voor deze supergoeie start!

  Heel veel liefs Martijn, Marnel, Lauren en Floor

  Beantwoorden
 29. Lieve Henny,

  Dankzij jou hebben wij een fijne kraamweek gehad! Je hebt ons alles geleerd op een fijne ongedwongen manier om goed voor onze dochter Isalynn te kunnen zorgen.
  Je bent een fijn en warm persoon met een goede dosis humor en voelt feilloos aan wat we nodig hadden per dag.
  Bedankt Henny voor goede kickstart!
  Liefs Paul, Joleen en Isalynn Vos.

  Beantwoorden
 30. Lieve Henny,

  Alweer drie weken geleden kwam je bij ons. Wat hebben wij dankzij jou een fijne kraamweek gehad. Je bent vakkundig, flexibel en gastvrij. Je hebt ons in die week klaar gestoomd en vertrouwen gegeven voor de zorg van Juna. We kijken er erg goed op terug.

  Henny nogmaals bedankt voor de goede zorgen!

  Liefs Mario, Ayla & Juna

  Beantwoorden
 31. Lieve Henny,

  Ontzettend bedankt voor je werk in onze kraamweek. Wat is het fijn om jou in huis te hebben! Gezelligheid, ontzettend veel kennis en geduld. Jij laat mensen zo mooi in hun waarde dat het voelt alsof je ons al jaren kende. Je hebt ons een goeie kickstart gegeven bij de geboorte van ons eerste kind en we gaan er met veel vertrouwen tegen aan.

  Liefs Lola, Koen en Jet

  Beantwoorden
 32. We hebben genoten van onze kraamweek, mede mogelijk gemaakt door Henny. We vinden haar een kortdate en kundige kraamverzorgster met een goed gevoel voor humor. Het is duidelijk merkbaar dat ze veel ervaring heeft en dat zorgt voor geruststelling.

  Lieve Henny, bedankt voor je goede zorgen. Sarah heeft het nog steeds over jou, steevast bij het zien van jouw pen roept ze ‘Hey, dat is Henny’s pen’ en ze hoopt altijd nog dat je terugkomt. Maar, daar wachten we nog maar eventjes een jaartje of twee mee 🙂

  Beantwoorden
 33. Lieve Henny,

  Wij vonden het enorm fijn dat je bij ons tweede kindje de kraamzorg heb verleend.
  Jouw deskundigheid (het beoordelen van een te korte tongriem en lipband en bijpassende klachten ondervangen), ervaring, eerlijkheid en humor hebben gezorgd voor een fijne week! Corona (Eierkoker) en raambezoek kregen een nieuwe definitie.

  Je was er voor ons vanaf de aanmelding tot zelfs na de kraamweek. Je wist mij gerust te stellen dat het echt goed komt met een tweede erbij, dat je zo alles weer oppakt. Door jouw netwerk en ervaringen, die jij kreeg van andere ouders, verwees je ons naar fijne en deskundige hulp (osteopaat).

  Daarnaast zijn je fruitcocktails niet meer weg te denken uit ons systeem. Elke avond na de warme maaltijd ‘helpt’ Jara met het fruit klaarmaken.

  Bedankt voor deze fijne week!
  Wie weet tot zien ;).

  Veel liefs
  Geert, Anita, Jara & Sophie

  Beantwoorden
 34. Lieve Henny,

  Onverwachts kwam je bij ons een week kramen na de geboorte van onze derde dochter Louise.

  Wat een heerlijke, relaxte en gezellige week hebben we gehad. Het was herfstvakantie dus onze andere dochters waren ook thuis.
  07:00: (Jasmijn 3 jaar) “Goedemorgen, is Henny al in de woonkamer?”
  Mama: “eh nee het is nog vroeg”.

  Stipt om 08:00 kwam je aanrijden. Even kopje koffie en de nacht bespreken. Daarna werden we in de watten gelegd. Ondanks dat het ons derde meisje is, hebben we weer nieuwe dingen geleerd. Je gaf ons handvatten, een luisterend oor, heerlijke fruithapjes ( eikelbomen ), heerlijke zuurkoolschotel, heerlijke cupcakes ( gebakken met de grote zussen) en je zorgde dat ook ik mijn rust kon pakken.

  Tevens zijn we je dankbaar voor alle foto’s die je hebt gemaakt en die we inmiddels digitaal hebben ontvangen.
  Lieve Henny..je bent een harde werker met een bak aan ervaring, wij zouden je zeker aanbevelen aan andere gezinnen mochten ze ons vragen om een goed kraamverzorgende.

  Nogmaals hartstikke bedankt voor alles. Het ga je goed!!

  Veel liefs
  Marianne, Bastiaan, Benthe, Jasmijn & Louise Brockhus

  Beantwoorden
 35. Lieve Henny,

  Voor de tweede keer de meest fantastische ondersteuning, zorg en hulp van jou mogen ontvangen, ditmaal na de geboorte van Vieve.

  De liefdevolle zorg voor haar, de uitdaging om de borstvoeding weer goed op gang te krijgen, deskundigheid rondom het signaleren van tongriem/lipbandje, niks is voor jou te veel.

  Dit keer met extra aandacht voor grote zus Julot; elke ochtend als ze je hoorde was het Hennny!! Blij dat je er weer was. Zo was voor haar deze week ook een echt feestje!

  We zeggen heel graag tot ziens, maar dan niet in een kraamweek 😉

  Liefs, Vieve en Julot
  En Lennert en Eva

  Beantwoorden
 36. Lieve Henny, lieve held!

  Wat heb jij onze kraamweek tot een feestje gemaakt. Toen we thuiskwamen uit het ziekenhuis waren we enorm zoekende naar de juiste manier en jij hebt die ons gegeven. Je bracht alle rust die we nodig hadden om ons volledig op ons pasgebakken gezinnetje te storten.
  Je liet ons “ons” zijn en stuurde bij waar nodig, waardoor wij uiteindelijk met alle zelfvertrouwen zonder je verder konden!

  Nogmaals enorm bedankt voor alles en we zullen nog veel aan je denken!!

  Veel liefs Gideon, Inge en Hugo

  Beantwoorden
 37. Lieve Henny,
  Jouw tijd bij ons was weer top! Vakkundig en vertrouwd.
  Je hebt ons goed geholpen met het ‘opstarten’ met onze tweede dochter Annelie. En ook nu sta je nog voor ons klaar met tips en adviezen.
  Super bedankt!
  Groeten uit Westerbork van Gerald, Henrieke, Benthe en Annelie

  Beantwoorden
 38. Lieve Henny,
  Wat heb je ons fantastisch begeleid in de kraamweek van onze zoon Stef!
  Het was even spannend voor mij, maar jij hebt mij het volstw vertrouwen gegeven dat het goed komt:)
  Henny is erg kundig en voelt goed aan wat het gezin nodig heeft en past zich hierop aan.

  Nogmaals erg bedankt voor de fijne week Henny!

  Liefs,
  Yannick, Jorien, Kyara en Stef

  Beantwoorden
 39. Lieve Hennie,

  Wat een fijne kraamtijd hebben we dankzij jou gehad! Je hebt ons goed geholpen met de borstvoeding en veel tips gegeven!
  Verder vonden we het een hele fijne tijd! We gaan ook je heerlijke fruithapjes missen…

  Liefs Marc, Hellen en Vivian

  Beantwoorden
 40. Inmiddels is Jolein alweer 3 wkn oud. En doen we het al weer 2 wkn zonder Henny haar hulp. Maar dankzij Henny gaat dit best oké 🙃zo’n eerste kindje, jeetje wat moet je veel leren! en wat boffen wij dat Henny ons daarin wegwijs heeft gemaakt!
  Henny is ontzettend kundig, een harde werker en bovenal een echte lieverd! We hebben een heerlijke week gehad, veel geleerd en veel gelachen!

  Dikke knuffel Michel, Corine & Jolein
  🐱Guus & Puck

  Beantwoorden
 41. 💜De liefste Henny dat ben jij! 💜

  Ook wij hebben jou voor de 2e keer als kraamhulp mogen ontvangen.
  Vond het super leuk dat ik je weer kon vragen om ons te helpen na 10 jaar.

  Wij als gezin zullen jou ontzettend missen!
  Je bent een lieve, zorgvuldig vrouw met passie voor haar werk!
  Diep respect voor jou en nu helemaal tijdens deze Corona tijd.

  Onze kleine Charlotte kan nog niet communiceren maar weet zeker dat zij jou ook gaat missen!

  Bedankt voor al je adviezen en zorg!
  En vooral wat betreft het voeden/borstvoeding.
  Wij als papa en mama zijn jou heel dankbaar voor alles!
  Want het was best even spannend met onze kleine dame.
  Zodra ze die 120 cc haalt dan laten we je dat zeker weten!

  We zeggen tot de volgende keer, maar dan zonder kraamzorg.☺️

  Extra grote knuffel voor jou omdat we elkaar niet konden knuffel vanwege Corona.

  Berry, Alien,

  Nick, Sabastiaan, Daniël, Charlotte

  🐾HUGO en BO 🐾

  Beantwoorden
 42. Op aanraden van vrienden hebben we aan het begin van mijn zwangerschap al gekozen voor Henny’s Kraamzorg en daar hebben we tijdens de kraamweek geen moment spijt van gehad! Wat een lieve en deskundige zorg hebben wij van haar gehad. Omdat het ons eerste kindje is, was alles nog nieuw en Henny heeft ons alles geleerd en voor gedaan. Ook op de momenten dat het even wat minder ging. Zonder haar hadden we het niet gered. Wat ons betreft is ze goud waard!

  Beantwoorden
 43. Lieve Henny!
  Voor de tweede keer was je in de kraamweek bij ons.
  Bij onze eerste dochter Lieke heb je ons super geholpen, toen was alles nieuw en heb je ons echt alles geleerd.
  Afgelopen week was je weer bij ons om voor ons en onze 2e dochter Mila te zorgen.
  Lieke vond het fantastisch, zingen, gek doen en helpen met Henny!
  We hebben weer heel veel geleerd en we zijn weer super verwend met heerlijke fruithapjes, die ik deze keer ook gewoon kon eten, (ivm niet ziek zijn) heerlijk!
  Ook nu heb je weer super geholpen met de borstvoeding.
  We zijn echt in de watten gelegd deze week.
  Dankjewel voor deze heerlijke week!

  Groetjes en een dikke knuffel, René, Suus, Lieke en Mila.

  Beantwoorden
 44. Henny heeft ons voortreffelijk geholpen in de eerste week met onze kleine. Je weet precies waar je bij Henny van op aankan. Ze is vakkundig, flexibel en gastvrij. We voelen ons bij haar thuis.

  Beantwoorden
 45. Wij kijken terug op een hele fijne kraamweek met Henny. Henny legt alles rustig uit en weet van aanpakken. Daarnaast heeft zij goed geholpen bij de borstvoeding. Veel tips en informatie hierover gekregen. Echt een vakvrouw met passie voor haar werk! Ondanks dat ik graag dingen in het huishouden zelf mag doen, voelde het direct vertrouwd dat jij alles overnam. Henny je bent een topper :)!!! We zullen jou missen.

  Liefs, Jan Maarten, Marije en Julia

  Beantwoorden
 46. Fijne vrouw, duidelijk omgang, veel kennis, erg flexibel. Gezorgd dat Hidde en ik een goed start hebben gehad. Bedankt voor de fijn kraamweek.

  Groeten Sipke Yvonne en Hidde

  Beantwoorden
 47. Lieve Henny,
  Het was wederom weer fantastisch om jou als kraamverzorgende te hebben! Wij kijken terug op een hele fijne kraamweek. Je hebt ons enorm ondersteund met de voeding van Roos en ook met een voor mij zeer belangrijke beslissing waar ik nu 100% achter kan staan. Het heeft mij enorm veel rust gegeven dat jij weer zou komen kramen, je bent een lieve vrouw die haar vak zeer goed verstaat! We gaan je zeker missen! Nogmaals bedankt! Liefs, Maarten, Margreet, Pim & Roos

  Beantwoorden
 48. Lieve Henny,

  Bedankt voor de fijne kraamweek bij ons! Deze ervaring vergeleken met 2 jaar geleden is een wereld van verschil. Geen ziekenhuis opname, geen stress gewoon zoals het hoort
  ‘genieten op een roze wolk’

  Je werkt keihard in zo’n week en maakt het voor iedereen heel comfortabel en prettig!

  Bedankt en we zien elkaar in mei bij Christa!

  Liefs Karlijn, Paul, Lauren en Anouk.

  Beantwoorden
  • Na de eerste ontmoeting met Henny wist ik zeker dat het een goede kraamweek zou worden en dat was het!

   Vanaf dag 1 was het fijn dat ze bij ons in huis was. Ik vond het wel spannend om iemand in huis te hebben en alles uit handen te geven maar met Henny waren al deze zorgen direct weg. Ze heeft hele goede tips en is fijn in omgang. Je kan lekker met haar kletsen, het voelde heel vertrouwelijk. Mocht er een tweede komen is Henny de eerste die wij bellen! Bedankt Henny voor alle goede zorgen.

   Veel liefs,
   Roel, Sanne en Novan

   Beantwoorden
 49. Lieve Henny,

  Een paar dagen voor kerst mochten wij jou verwelkomen in ons kersverse gezin. We werden heerlijk verwend! Elke dag stond er een fruithapje voor ons klaar en werd er heerlijk gekookt voor ons.
  Topper, bedankt voor alle adviezen en je hulp! We vonden het erg fijn en vooral heel gezellig dat je er was!

  Liefs,
  Charlotte, Jacob en Henrieke

  Beantwoorden
 50. Inmiddels is onze Robin al weer 7 weken oud, maar nog steeds denk ik met veel plezier terug aan de kraamweek. Het is ontzettend fijn dat je zelf gewoon even nergens over na hoeft te denken en Hennie alles van ons overnam: zorg voor Robin en zijn grote broer Joris, huishouden, zaken die geregeld moeten worden en zelfs zorg voor mezelf (‘ga zitten, Marloes, dat doe ik wel’ 🙂 ).

  Hennie, we hebben alle vier ontzettend genoten van je aanwezigheid en Joris vroeg nog regelmatig naar je in de tijd na de kraamweek. 🙂

  Liefs, Erwin, Marloes, Joris en Robin.

  Beantwoorden
 51. Wij vonden het een onwijs fijne eerste week. Er was alle tijd en alle ruimte om na een paar jaar weer alles opnieuw te mogen ontdekken. Je nuchtere kijk gaf mij het zelfvertrouwen wat ik nodig had. Het is fijn om een eerste week te starten met iemand die zoveel ervaring heeft en dit deelt zonder het op te dringen. Nathan heeft genoten van de aandacht en je humor en natuurlijk de fruitsalades ;)!
  Dank lieve Henny!!!
  Annemieke Bas Nathan en Junah❤️

  Beantwoorden
 52. Henny is een fijne, betrokken en ervaren kraamverzorgster met oog voor details! Goede zorg voor moeder en kind. Je betrok mijn andere drie kinderen er op een leuke manier bij. Bedankt voor de goede zorgen en de opstart in de 1e week. Ik heb een hele fijne kraamtijd gehad!

  Groeten van
  Renate, Bart-Jan, Arnoud, Carmen, Elsemarie en Jonathan

  Beantwoorden
  • De kraamtijd hebben wij als een ongelovelijk mooie en speciale tijd ervaren en dat komt voor een heel groot gedeelte door Henny! Frits is onze eerst geborene en tot onze verbazing krijg je vanuit het ziekenhuis geen handleiding mee hoe een baby werkt. Dus eenmaal thuis als kersverse ouders en een prachtige baby is het echt ontzettend fijn dat er iemand is die je rustig en heel vakkundig wegwijs maakt in deze nieuwe wereld. Henny heeft heel goed door hoe het met de baby gaat, let heel goed op zijn gezondheid en vergeet daarbij niet om aandacht te geven aan mams en andere in het gezin. Henny heeft ontzettend veel ervaring en ik heb aan Henny te danken dat ik mijn kleine toch borstvoeding kan geven na een hele lage productie in het begin. Alle trucjes werden uit de kast getrokken en henny heeft onvermoeibaar mij geholpen zowel fysiek als met enorme mentale ondersteuning. Wat ook zo fijn is aan Henny is dat mede door al haar ervaring ze verder kijkt dat alleen de taak als kraamverzorgende zoals herkennen dan het tongriempje wat kort was en daarom het inschakelen van een lactatie deskundige. En naast dit alles zorgde ze ook nog dat het huis tip top in orde was, dat we voldoende eten en drinken en zelfs dat de hond naar buiten kon.

   Lieve Henney, dank je wel!!! Je bent een topper, ik zou je aan iedereen aanraden!

   Heel veel liefs, Pim, Niza en Frits

   Beantwoorden
 53. Wat een fijne kraamweek hebben wij met Henny gehad! Ons zoontje Ian was vier weken te vroeg geboren. Ik had nog gewerkt tot de dag voor de bevalling. Dus geen moment verlof gehad en dus ook geen tijd om alles in huis helemaal op een rijtje te krijgen. Daar heb je heel goed mee geholpen.

  De gezelligheid, de nuchtere aanpak hebben we heel erg gewaardeerd. En we hebben natuurlijk erg veel geleerd! Jouw betrokkenheid in hoe het met ons en Ian gaat – ook zeker nog na de kraamweek – en het feit dat je na een paar weken gewoon gezellig nog even een kopje koffie kwam drinken, vind ik echt top!

  Groetjes van Maaike, Erik en Ian

  Beantwoorden
 54. Lieve Henny,

  Wat hebben wij een fijne tijd gehad met jou!

  Bedankt voor;
  – alle lekkere fruithapjes!
  – je heerlijke kookkunsten (bloemkoolschotel is top!)
  – het huishouden, van onder tot boven zo schoon en netjes!
  – mijn herstel; vooral met veel positiviteit en motiverende woorden
  – de gezelligheid; we keken elke keer weer uit naar je komst

  Maar het allerbelangrijkste; alle geduld, liefde en aandacht voor Julot! Het harde werken is beloond, de borstvoeding op gang (elke keer weer nieuwe tips en trucs), de groei in de lift en vooral voor ons als kersverse ouders heel veel kennis en zelfvertrouwen!

  Het was dan ook een moeilijk moment om jou aan het einde van deze bijzondere kraamweek te moeten uitzwaaien. Maar gelukkig heeft Julot je telefoonnummer 😉

  Liefs,

  Lennert, Eva en Julot

  Beantwoorden
 55. We hebben genoten van onze kraamweek door de goede zorgen van Henny. Zowel voor moeder en baby als voor Marit stond Henny klaar. Het was fijn en we hebben goede tips gehad. Ook stond iedere dag een fruithapje voor de hele familie klaar.

  Henny, bedankt voor de fijne week!
  Groeten, Sander, Wilma, Marit en Jorick

  Beantwoorden
 56. Wat onverwachts kwam Henny invallen voor een collega tijdens de bevalling. Helaas moesten we uiteindelijk naar het ziekenhuis waar onze dochter met een keizersnede is geboren. De eerste dagen in het ziekenhuis hadden we al ondersteuning van Henny via de app waarin ze je helpt herinneren aan de dingen die je zelf vergeet. Ze stelt je gerust dat alles goed komt als je weer thuis bent en ze was er maandags bij thuiskomst gelijk bij. Daar heeft ze ons super opgevangen. Ze is er echt voor het gezin en zorgt goed voor je als dat nodig is. Op het moment dat het beter gaat geeft ze je de ruimte om weer wat je eigen dingen te doen. Alle dagen stond ze voor ons klaar en ze zou niet eerder weggaan dan dat we ons zeker genoeg met onze kleine meid voelde. Dat is gelukt! Op de laatste dag had ik genoeg vertrouwen dat het goed kwam en voldoende hersteld om de dingen zelf weer op te pakken. Henny wat heb je geweldig voor ons gezorgd. Je bent een topper!! Als er een tweede komt dan hebben we je nummer.

  Groeten Daniël, Geke en Milou

  Beantwoorden
 57. In één woord geweldig!
  Henny heeft ons wegwijs gemaakt in het kersverse ‘ouderschap’.
  Wat hebben we veel van haar geleerd. Ook na de kraamperiode stond Henny voor ons klaar bij vragen. Top!

  Lieve groeten van Gerald, Henrieke en Benthe

  Beantwoorden
 58. Lieve Henny,

  Je hebt ons weer een super fijne kraamperiode bezorgd! Na een spannende start in het ziekenhuis heb jij ervoor gezorgd dat wij thuis tot rust konden komen en is de borstvoeding goed op gang gekomen. Je bent deskundig, doortastend en hebt energie voor 10! Je neemt de tijd voor moeder en baby, betrekt de oudere kinderen erbij en ook voor het huishouden draai jij je hand niet om. Je bent een topper!

  Groetjes,
  Bert, Bertine, Mees, Siem en Ella

  Beantwoorden
 59. Lieve Henny

  Wauw, wat een enorme passie voor jouw vak heb je Henny!
  Een betere kraamhulp hadden wij ons niet kunnen wensen. Henny heeft werkelijk voor alles waar je in de eerste week van het leven van je kleintje tegen aan kunt lopen een oplossing.
  Ze is enthousiast, zeer bevlogen en werkelijk niets is haar te veel.
  Bedankt voor al je kennis, kunde en natuurlijk gezelligheid.

  Janet, Martijn, Twan en Noor.

  Beantwoorden
 60. Dankzij Henny hebben wij de best mogelijke start met onze zoon Mick kunnen maken. De borstvoeding loopt als een trein en heel wat onzekerheden zijn bij ons weggenomen, waarvoor ontzettend veel dank!

  Dit was niet de eerste keer dat wij gebruik hebben mogen maken van Henny’s kwaliteiten. Zij was anderhalf jaar geleden ook onze kraamverzorgende in de week nadat onze dochter Sam stil ter wereld was gekomen. Deze week was niet geworden wat het geweest is zonder Henny. Ze is onze grote steun en toeverlaat geweest. Van het onderdrukken van de stuwing tot aan het maken van foto’s tijdens de begrafenis; Henny deed het allemaal.

  Wij hebben Henny tijdens de verdrietigste en de gelukkigste periode van ons leven naast ons mogen hebben en kunnen met recht zeggen dat een kraamverzorgende als zij in beide gevallen onbetaalbaar is.

  Agnes, Wouter, Sam en Mick

  Beantwoorden
 61. Henny,

  Afgelopen 7 juni werd ons vierde wondertje geboren en wat was het fijn dat jij er deze keer weer bij wilde zijn met aanvullend de kraamweek.
  Met ons hele gezin hebben wij onwijs kunnen genieten van deze week, ontzettend bedankt daarvoor.
  Je bent een heel mooi mens 🙂 en voor een ieder wie dit nu leest en twijfelt of zij ook misschien de zorg van Henny zal kiezen… mijn tip; twijfel niet het is geweldig met Henny er bij!

  Bianca, Bennie en de kids.

  Beantwoorden
 62. Lieve Henny,

  Wat ontzettend fijn dat je ook bij onze tweede dochter Fay de kraamzorg wilde en kon doen. En dat je dit maal wel bij de bevalling kon zijn;). Dat hebben Jeroen en ik beide als zeer prettig ervaren.
  Met jou als kraamverzorgster hebben wij een mooie kraamweek gehad, ondanks dat onze oudste dochter Dani zo ziek was.
  Je bent een geweldig lieve vrouw die niet alleen zorgt voor moeder en kind, maar voor het hele gezin!

  Liefs Jeroen, Wendy, Dani en Fay

  Beantwoorden
 63. Je bent na de geboorte van alle drie onze kinderen bij ons geweest en dat heeft ervoor gezorgd dat we de best mogelijke start konden maken.
  Ook tijdens de afgelopen kraamweek hebben we echt kunnen genieten. De zorgen voor mij en Mara, de gezelligheid voor de andere kinderen die meteen gek op je waren, het huis en de was spik en span voordat je met je ogen hebt kunnen knipperen, de vele praktische adviezen en de heerlijke verwennerijtjes zoals de lekkere fruitbeker die iedere avond klaar stond in de koelkast.
  Met geen mogelijkheid kunnen we tot een andere beoordeling komen dan een dikke 10!
  Henny, enorm bedankt voor de heerlijke week.

  Liefs Hedwig, Ronald, Luke, Tigo en Mara.

  Beantwoorden
 64. Beste Henny

  Super bedankt voor je steun en toeverlaat in de kraamweek. We genieten nog steeds van jou heerlijke fruitdrankjes.
  Ook heb ik veel gehad aan jou tips wat betreft borstvoeding en kolven.
  We kunnen je bij iedereen aanraden.

  Veel liefs van Nathalie, Kornee en Mila Koopman

  Beantwoorden
 65. Lieve Henny,

  JOEHOE, voor de tweede keer hebben wij jou als kraamverzorgster bij de geboorte van Eva. Na de geboorte van Sten wilden wij ook geen ander 😉
  Gelukkig mocht het zo zijn.
  Wij hebben een heerlijke kraamweek gehad. Jij hielp goed bij mijn overproductie van melk en een borstontsteking is afgewend.
  Bedankt voor alle goede zorgen en de gezelligheid.

  Warme groet,
  Martijn, Gerda, Sten en Eva Gils

  Beantwoorden
 66. Lieve mam, lieve kraamverzorgster.

  Hoe bijzonder, tot twee keer toe heeft u bij ons de zorg gedaan en bij Fayenn zelfs bij de bevalling geweest.
  Wij hebben weer een heerlijke kraamweek gehad die voorbij is gevlogen! Wat fijn dat u naast de kraamverzorgende ook mijn mams bent, zo kan ik altijd nog eens bellen, appen of langskomen als ik een advies nodig ben. Ook Benthe vond het heel fijn dat oma Henny er was. Als het goed is blijven we bij twee van deze fantastische wondertjes, maar mocht dat anders zijn dan weten we wel wie we vragen!

  Heel veel liefs,

  Patrick, Marloes, Benthe en Fayenn

  Beantwoorden
 67. Lieve Henny!
  We missen je!!
  Geweldig hoe je ons op weg hebt geholpen met onze kanjers.
  De hele dag was je in de weer. Niet alleen met de baby’s, maar ons hele huis is nog nooit zo netjes geweest. Iedere dag een fruitsapje voor ons. Echt heerlijk!!!En je was gelukkig flexibel mbt mijn avondwedstrijd.
  Hardstikke bedankt voor alle zorg.
  Groetjes Janine, Harmen, Sterre en Storm

  Beantwoorden
 68. Lieve Henny..
   
  Onze kleine liet wel erg lang op zich wachten, met 42 weken is hij dan eindelijk geboren. Heel fijn was dat jij af en toe contact op nam om te vragen hoe het ging en of we het nog vol konden houden. 
  Toen wij uit het ziekenhuis naar huis mochten was jij er al vrij snel, je stuurde mijn man naar de winkel voor boodschappen die goed voor mij waren ivm mijn ijzer tekort door het vele bloedverlies tijdens de bevalling. En mij liet je lekker een uurtje op bed liggen. Heel fijn om weer thuis te zijn, het voelde heel vertrouwd dat jij in ons huis was en je ding deed. 
  Wij hebben heel veel gehad aan je goede hulp bij het geven van borstvoeding dankzij deze hulp en tips hoefden wij onze kleine man geen bijvoeding meer te geven. In die korte week dat je er was heb je ons alles geleerd hoe we voor Jouke moesten zorgen en beetje bij beetje kregen wij onze taken van het huishouden terug. Ook was je erg lief voor onze hond dit was erg fijn. Het is heel fijn om te zien hoe veel liefde jij hebt voor je werk. 
   
  Als wij ooit voor een 2e kindje gaan vragen we zeker jou weer voor onze kraamweek. 
   
  Henny bedankt voor alles. 

  Liefs Dirk Chantal en Jouke Zwaagstra

  Beantwoorden
 69. Lieve Henny,

  Wat heb jij ons een fijne kraamperiode bezorgd! Het is werkelijk omgevlogen! Dankzij jouw kennis en kunde is de borstvoeding goed op gang gekomen. Daarnaast nam je alle tijd voor Bertine en Siem, maar wist je tussendoor ook nog het hele huishouden te doen en nog te knutselen met Mees. Je hebt energie voor tien. We hebben van je genoten en weten zeker dat je nog vele andere gezinnen zo’n fantastische kraamweek zult bezorgen. Bedankt!!!

  Liefs Siem, Mees, Bertine en Bert

  Beantwoorden
 70. Lieve Henny,

  Wat hebben wij een ontzettende leuke kraamweek gehad samen met jou!
  Er was een heel gezellige en warme sfeer en wat hebben we veel gelachen…
  Ik kende jou via me broer waar jij ook bent geweest.
  Wij gingen toen op kraamvisite en jij had indruk gemaakt bij Sander.
  Toen wij aan Sander vertelde dat hij een broertje of zusje kreeg vroeg hij meteen of de zuster die bij ons neefje was geweest ook bij ons kwam. Wij hebben niet getwijfeld en contact met jou opgenomen.
  In de kraamweek betrok jij grote broer Sander en grote zus Tess overal bij.
  Heel prettig was dat!!! Ze hebben het nog vaak over jou!!
  Het is zo mooi om te zien hoeveel plezier jij hebt in je werk.
  Je bent ontzettend lief en wat een kennis heb jij!!!

  Henny, nogmaals ontzettend bedankt voor alle goede zorgen en de gezelligheid!!
  Heel fijn dat jij er was tijdens de kraamweek van onze dochter Lotte.

  Liefs Marco, Irma, Sander, Tess en Lotte.

  Beantwoorden
 71. Lieve Henny,
  Mede dankzij jou is onze start met Charlotte een fantastische ervaring. Heel fijn dat je ons bij de bevalling kon begeleiden. In een week tijd heb je ons klaargestoomd om zelf de verzorging van Charlotte te doen en het vertrouwen aan ons te geven dat we zelf verder kunnen. Ondanks dat jammer dat je niet langer kraamzorg kan/mag geven. Fantastisch met hoeveel passie jij je werk, of hobby zoals je het zelf noemt, uitvoert. Geweldig!

  Liefs
  Lennaert, Jacobine en Charlotte

  Beantwoorden
 72. Lieve Henny,

  Wat ben je een bijzonder mens! Je hebt me een heerlijke kraamweek gegeven, waar er ruimte was voor een gezellig en serieus praatje, je me dingen hebt geleerd en me op de rem trapte wanneer nodig. Je draaide gewoon mee met ons gezinnetje. Ook maakte je lekkere hapjes en was je er volledig voor ons! Dat gaf ons een speciaal gevoel, maar zo te lezen doe je dat bij iedereen 🙂

  Als er ook maar iemand op zoek is naar een kraamhulp dan zal ik je zeker aanbevelen. Want je doet eerder te veel (strijken van bv zo’n beetje alles) dan te weinig! Wat een energie!

  Bedankt voor alles en tot de krokkies!

  Pieter, Ellen, Ivar en Timo.

  Beantwoorden
 73. Lieve Henny,

  Het was heerlijk om je weer te zien tijdens onze kraamtijd. We starten samen de dag met een ontbijt en je ging niet eerder weg als het diner op tafel stond. Dit hadden we echt nodig na de keizersnee. Heel erg bedankt!

  Liefs Bram, Lotte en natuurlijk hun papa en mama!

  Beantwoorden
 74. Wauw!

  Wat een leuke tijd hebben we gehad! Henny wil alles voor je doen, niets is teveel!
  We hebben zelfs nog een leuk cadeautje gekregen, Henny is een topper!

  Bedankt voor alles!

  Liefs,

  Wendie, Renate, Tomas en Isa

  Beantwoorden
  • Henny, wat een heerlijke kraamweek hebben we gehad, mede dankzij jou.
   Ondanks dat het niet echt bij mij past, heb ik prima vanaf de zijlijn, genietend van onze kleine Alec, kunnen toekijken hoe jij de zorg voor mij en Alec, grote zus Romy en ons huishouden op de rit hield. Je hebt een fijn soort rust over je heen, waardoor de.hele kraamweek erg vertrouwd voor ons is geweest.

   Heel fijn dat je je enorme berg aan kennis hebt gebruikt, en ons daarmee qua voeding en groei voor de kleine verder op weg hebt geholpen. Ik heb het erg gewaardeerd dat je waar nodig je zorgen tijdig uitsprak, en je ons tips hebt kunnen geven om de voeding en groei van Alec te kunnen verbeteren.
   Eerlijk en nuchter.

   Henny, heel erg bedankt voor deze fijne week!
   Liefs Leon, Lisanne, Romy en Alec

   Beantwoorden
 75. Lieve Henny,
  Bedankt voor de fijne kraamtijd die je ons hebt gegeven!
  Je hebt ons veel geleerd, gesteund, verwend ( met heerlijke fruithapjes en avondeten) niets was jouw teveel!
  Geweldig hoe je ons hebt geholpen in de eerste dagen van onze kleine man en alle ondersteuning die we voor de borstvoeding hebben ontvangen! Je bent echt een topper!
  Groetjes, Maarten, Margreet en Pim Schutselaars

  Beantwoorden
 76. Lieve Henny,

  Berichtje is een beetje laat, maar niet minder gemeend hoor!
  Hartelijk dank voor alle goede zorgen na mijn ziekenhuisopname en die van onze zoon René. Ik heb heel veel van je geleerd en je was een hele steun voor mij in een lastige periode met de nodige (kraam)tranen. De moederschap/ouderschap komt tenslotte niet met een gebruiksaanwijzing en dan is een kraamverzorgende a la Henny echt een zegen!! René groeit als kool trouwens.
  Groetjes Jacqueline, Richard en een dikke zoen van René.

  Beantwoorden
 77. Lieve Henny,

  Wat heb jij ons een heerlijke kraamtijd gegeven! Niets was te gek, we konden met alles bij je terecht!
  Je hebt super voor ons allemaal gezorgd en nam veel onzekerheden weg!
  Echt heel erg bedankt! Iemand in m’n omgeving is zwanger je snapt vast wel wie ik zal aanbevelen 😉

  Liefs,
  Richard, Merian, Sem, Kylene en Viènn

  Beantwoorden
 78. Lieve Henny,
   
  Wij hebben een hele fijne kraamtijd gehad, waar ik (wij) echt van heb kunnen genieten.
  Fijn dat je me zo gesteund hebt met de toch lastige keuze… Daardoor heb ik minder druk gevoeld en kan ik nu met veel plezier Lisa voeden!! TOP!
  Een heerlijke week waarin we lekker verwend zijn!

  Liefs,
  Floris, Moniek, Pepijn en Lisa.

  Beantwoorden
 79. Lieve, lieve Henny,

  Het heeft even geduurd, voordat ik hier een berichtje kon schrijven. Wat hebben wij, en dan voornamelijk ik, je gemist in de week dat je weg was. Inmiddels hebben we de boel lekker op de regel en denk ik nog vaak terug aan de fantastische kraamweek die wij hebben gehad.

  Wat ons voornamelijk is opgevallen is het harde werken wat je doet en hoe heerlijk flexibel je bent geweest. Precies wat wij hoopten van een kraamhulp. Ook dat je bij de bevalling aanwezig was, vond ik erg bijzonder.

  Bedankt voor je inzet, harde werken en warmte voor ons.

  Liefs,
  Alexander, Helwie en Alieke!

  Beantwoorden
 80. Lieve Henny,

  Voor de 2e keer mocht je bij ons zijn. Wat heb je ons weer verwend. Een betere kraamhulp bestaat er niet. Super bedankt voor de kraamweek. Isa heeft het nog steeds druk met jou! Hopelijk zien we elkaar weer snel!!

  Liefs Henk, Judith, Isa en Tijn

  Beantwoorden
 81. Hoi Henny,

  Bedankt voor een super leuke en leerzame kraamweek. We hebben veel van je geleerd en je bent een echte topper!

  Ook de dunstan babytaal was erg leerzaam! We zullen je erg missen vooral je kook kunsten haha.

  Veel liefs Matthijs, Ellis & Vajèn

  Beantwoorden
 82. Henny wat een liefdevolle en gezellige kraamhulp ben jij toch, wij hebben echt genoten van onze kraamweek.
  Bedankt voor je deskundigheid en vooral bedankt voor de goede zorgen voor Willemijn en voor ons. Jullie kraambureau is een echte aanrader en dat wordt uiteraard gedeeld met aanstaande mama’s.
  Lieve groeten, Jan, Mara en Willemijn

  Beantwoorden
 83. Lieve Henny,

  Wij kijken terug op een heerlijke kraamweek! Een week waarin jij met veel passie voor Sten en ons zorgde. Jij verwende ons en gaf ons volop aandacht. Als nieuwbakken ouders leerde jij ons onze zoon verzorgen en gaf ons allerlei praktische tips die wij nog dagelijks toepassen. Na de kraamweek was het wel even wennen zo zonder jou. BEDANKT voor de GEWELDIGE KRAAMWEEK!

  Lieve groet,
  Martijn, Gerda en Sten

  Ps: ik heb nog veel plezier van de kolf

  Beantwoorden
 84. Op 1 juni is onze mooie dochter Lynn geboren. En het mag dan mijn moeder zijn, maar een betere kraamhulp dan Henny kan je je niet wensen! Ons kleine meisje heeft een ontzettende goede start gehad dankzij Henny en dat merken we tot op de dag van vandaag. We hebben een heerlijke kraamweek gehad met veel tips, hulp en uiteraard de inmiddels wereldberoemde fruithapjes! 🙂 Super bedankt! Liefs van Patrick, mijzelf en een hele dikke kus van Lynn.

  Beantwoorden
 85. Begin april is onze dochter en zusje Fleur geboren en wat hebben we een heerlijke kraamweek gehad. We hebben een week mogen genieten van de goede zorgen van Henny en voelden ons heel erg verwend met heerlijke ontbijtjes op bed en fruitcocktails. Een aanrader voor iedereen! groetjes Harrie, Jojanneke, Giel, Stijn en Fleur

  Beantwoorden
 86. Als je kraamzorg zoekt zou ik nu stoppen met zoeken en direct inschrijven!

  Wij hebben met beide meisjes een heerlijke kraamweek gehad door Henny. In de watten gelegt worden, lieve zorgen, goede raad…gewoon 2 keer een topweek! Wat wil je als ouders nog meer.

  Beantwoorden
 87. Na een gezellig en leuke kennismaking tijdens het intake gesprek samen met Jenny, kwam Henny bij ons tijdens de kraamweek. We hebben allemaal genoten van haar zorg. Zelfs een opname in het ziekenhuis heeft niets afgedaan aan de geweldige kraamweek met Henny. We zijn heerlijk verwend met ontbijtjes op bed, heerlijke fruitcoctails en ondertussen had ze ook nog tijd om het huis aan kant te maken, gezellig te kletsen, een knuffel en de zorg voor Stijn te doen en tijd te maken voor Laura & Fleur. Henny je bent een topper en een aanbeveling voor alle aanstaande mama’s en papa’s!!!!!

  Hartelijke groetjes Jeanine, Dirk, Laura, Fleur en Stijn

  Beantwoorden
 88. Kanjer!!!
  Ook in bijzondere situaties wordt er mee gedacht.
  Absoluut het beste voor moeders, kinderen en vaders. Woensdag is het alweer een jaar geleden dat Henny bij ons kwam steunen bij de bevalling en daarna een week ons heerlijk in de watten heeft gelegd. Ik denk er nog vaak aan terug!! Henny …..je bent een schat!!

  Beantwoorden
 89. Wij kijken terug op een heerlijke kraamweek, het was fantastisch en ik denk er nog regelmatig aan terug. Oh wat was ik verdrietig dat lieve Henny wegging. Ze heeft ons alle drie zo in de watten gelegd. Echt top. Ik ga jullie aan iedereen aanraden want jullie doen echt topwerk! Je hebt ons zo goed geholpen en verwend. Het hele huis continue spik en span, tussendoor even knuffelen met Loïs, mama helpen, papa voorzien van wat lekkers. Echt we missen je nog steeds!! Heel veel knuffels van Loïs, en de groetjes van haar papa en mama!

  Beantwoorden
 90. Altijd weer een plezier om je in een kraambed tegen te komen!
  Fijne samenwerking, de sfeer is altijd goed en de gezinnen worden elke keer weer heerlijk in de watten gelegd.
  Hoop je nog vaak tegen te komen!

  Beantwoorden
  • Helemaal uit Vledder kwam Henny om ons Kraamzorg te verlenen! Wat fijn dat je de rest vd week kon blijven, nadat Henny 1 ergens anders heen moest.
   We zijn je erg dankbaar voor je ingezette kennis en ervaring, hebben weer een hoop geleerd! Je was alert en handelde snel vwb het tongriempje en lipbandje van Siem, maakte fruitkunst, nam taart mee, kwam met een fijne kolf op de proppen (en de pads niet te vergeten 😉 en ook Duuk vond je erg gezellig!
   Als de bel gaat horen we; ‘Hennyyyy’ !!

   Liefs ons!

   Beantwoorden
  • Lieve Henny,

   Wat zijn we dankbaar voor alles wat je hebt gedaan voor ons in de kraamweek! We hebben zoveel mogen leren, konden alle vragen bij jou kwijt en je hebt ons super in de watten gelegd. Ook dankzij jouw scherpe blik en ervaring hebben we Stijn de beste start kunnen geven door jouw advies over o.a. chiropractor en de tongriemkliniek! Helaas zat het er na een week alweer op, we hebben een geweldige tijd gehad. Je bent een ontzettende lieve en keiharde werker die we iedereen zouden aanraden! Liefs Leon Paulien en Stijn

   Beantwoorden

Plaats een reactie